Over mij

Dikke tiener

Ik ben Nicole van Stiphout en woon in Best. Was ik zelf altijd sportief? Nou nee, ik was die dikke tiener die altijd als laatste gekozen werd bij de gym. Elk smoesje om niet mee te hoeven doen had ik dan ook al meerdere keren gebruikt. Pas in 2012 was ik eigenlijk wel een beetje klaar met mijn overgewicht en ongezonde leefstijl. Ik ben begonnen met 1x in de week een lesje sporten en wat gezonder eten. Ik kreeg de smaak te pakken en ging 3x sporten per week. Uiteindelijk vond ik het zelfs leuk! Zo leuk dat ik veel diverse programma’s geprobeerd heb. Met succes want ik ben op een gezond gewicht gekomen en voel me fitter dan ooit.

Zwangerschap

En toen raakte ik zwanger, heel erg blij mee maar… Mag je dan nog wel 6x per week fanatiek krachttraining doen?? Ik ging het wel even ‘Googlen’.. Genoeg te vinden online maar het spreekt elkaar alleen maar tegen. Omdat ik er niet uit kwam, had ik tips gevraagd aan de verloskundige maar die had eigenlijk ook geen idee. Doe het maar rustig aan en zeker geen buikspieren meer trainen. Niet echt wat je wil horen als je zo graag sport..

Sporten tijdens de zwangerschap

Uiteindelijk ben ik gaan sporten en probeerde daarmee in de buurt te komen van mijn fanatieke trainingen van vóór de zwangerschap. Ik ben heel actief gebleven en heb gesport tot en met 41 weken. Ik merkte dat ik tijdens deze trainingen de andere vrouwen probeerde te motiveren en te helpen ook al was ik maar deelnemer.

Eigen bedrijf

Ik werkte nog niet in de sport, maar na het succesvol afronden van de opleiding tot personal trainer ben ik gaan werken in de sportschool en heb ik ‘Nicole van Stiphout Personal Training’ opgezet.
Daarnaast ben ik ook meteen op zoek gegaan naar een opleiding waarmee waarmee ik als trainer zwangere vrouwen en moeders kon begeleiden en trainen. Dit vond ik bij CoreAcademy, de opleiding tot pre en postnataal fitnesscoach.

PowerMama®

Na de opleiding te volgen mag ik PowerMama lessen geven. Eindelijk een programma met een goede onderbouwing, met heldere uitleg waarom je iets wel kunt blijven doen en hoe, of waarom iets juist niet verstandig is. Daarnaast zeker ook lekker pittige workouts, die uiteraard ook allemaal aan te passen zijn naar ieders niveau. Inmiddels ben ik mama van 2 kinderen en heb ik tijdens de laatste zwangerschap en na de bevalling zelf de PowerMama® trainingen gedaan. Nu als moeder van 37 merk ik nog meer hoe belangrijk het is om lekker in je vel te zitten en goed te kunnen bewegen. Mijn missie is om andere vrouwen hetzelfde te laten ervaren. Wil jij ook lekker in je vel zitten tijdens en na jouw zwangerschap? Plan een gratis proefles in.